Varför finns Vi

Det här kan låta som en självklarhet men vi måste fortsätta ta upp det:
En människa som lever med någon form av funktionsnedsättning har samma rättighet att delta och aktivt vara en del av samhället som andra samhällsmedborgare. Det är till och med en mänsklig rättighet.

Men det är fortfarande väldigt stora skillnader mellan att leva med eller utan funktionsnedsättning. Att inga makthavare glömmer det är en av Vera Assistans viktigaste uppgifter som assistansbolag. Men självklart handlar det oftast om att alltid finnas där i vardagen som en trygghet. Att se till att du kan få vara du, tack vare vår personliga assistans.

Vårt kvalitetsarbete

En stark drivkraft för oss som arbetar på Vera Assistans är att våra kunder så långt det är möjligt själva ska styra över sina egna liv. För att lyckas med det behöver den personliga assistansen hålla hög kvalitet.

Kan man mäta kvalitet inom personlig assistans?

Även om det saknas nationella principer för hur kvalitet ska mätas så är det vår absoluta övertygelse att det både går och är avgörande för kunna utveckla och höja verksamhetens kvalitet. Det första steget handlar om att säkerställa att vi uppfyller de lagar och krav som finns på området. Det gör vi bland annat genom att regelbundet utföra egenkontroller i hela verksamheten vilket säkrar att de processer och rutiner som finns samlade i vårt kvalitetsledningssystem uppfyller kraven, är effektiva och användarvänliga.

Vi arbetar aktivt med avvikelser för att ständigt förbättra verksamheten. Kvalitet handlar också om att hålla vad man lovar. Därför gör vi regelbundet undersökningar med både kunder och medarbetare kring hur vi uppfyller deras förväntningar.

Alltid hög kvalité

Våra medarbetares kunskaper och erfarenheter genomsyrar företaget och fungerar som en garant för hög kvalitet i allt vi gör.

Alltid är vi tillgängliga

Att alltid vara tillgängliga och lämna snabba och klara besked när det uppstår frågor och funderingar. 

Omge sig med rätt människor

Hos oss skulle det vara snabba och raka besked. För att de beskeden skulle vara riktiga och korrekta påbörjade vi ett samarbete med en av landets ledande advokatbyråer på lagstiftningen som rör LSS och personlig assistans.

Erbjuda något bättre

Att arbeta aktivt med kunderna och deras närmaste. Med det som utgångspunkt. som i de flesta andra branscher, fokuserade vi på en mycket högre grad av tillgänglighet och service.

Tillstånd att bedriva personlig assistans

Vera Assistans har tillstånd via Inspektionen för vård och omsorg (IVO) att bedriva personlig assistans

Din dröm. Vårt uppdrag.

Vi tror på hårt arbete och engagemang

Vera Assistans är för dig som vill ha en seriös assistansbolag och en professionell arbetsgivare för dina assistenter.

Hos oss kan vi garantera att allt går rätt till och att vi levererar det vi lovar. Vera Assistans är också ett komplett assistansbolag som klarar av alla typer av assistans för alla typer av funktionsnedsättningar.

Inom Veras koncern ingår även Anhörigassistans.

Se några av de smileys som vi arbetat med

En del av vår framgång

Vi skulle inte kunna göra det utan dem

Vill du gå med oss?

vi kan göra det tillsammans. Du är alltid välkommen